Procescontrollers en procestechnici

CIV Water

Procescontrollers en procestechnici

  • Drinkwater
  • Opleiding
  • Professionals
Neem contact op

Procescontrollers en procestechnici

De aanleiding voor dit ontwikkeltraject was het besluit van het drinkwaterbedrijf Vitens om veranderingen door te voeren binnen hun afdeling Winning & Zuivering. Met het oog op toekomstige ontwikkelingen, zag Vitens dat er behoefte was aan meer specialisatie in de functie van procesoperator. Vitens besloot deze functie op te delen in twee nieuwe functies binnen de afdeling: Procescontrollers en Procestechnici.

Om ervoor te zorgen dat de professionals binnen het bedrijf deze nieuwe functies goed uit kunnen voeren, hebben wij in samenwerking met Vitens, MBO Life Sciences en Wateropleidingen, de opleiding ‘Procescontrollers en procestechnici’ opgericht. Deze opleiding is zowel geschikt voor zittende professionals als professionals die net binnen het bedrijf zijn gestart.

Het bijzondere van dit ontwikkeltraject is dat deze zich niet alleen richt op technische kennisoverdracht, maar ook op de ontwikkeling van professionele vaardigheden en de juiste houding.

Ontwikkeltraject starten

Samen met haar partners heeft CIV Water voor deze opleiding een compleet geïntegreerd opleidingspakket ontwikkeld dat volledig afgestemd is op ontwikkelvraag en behoeften van Vitens. Samen met ons een vergelijkbare opleiding voor jouw organisatie ontwikkelen?

Relevante trajecten

CIV Water
Ecologisch waterbeheer in de praktijk
CIV Water
Beheer en onderhoud