Wij maken de verbinding

Als Centrum voor Innovatief Vakmanschap Water (CIV Water) streven we ernaar om mbo-studenten optimaal voor te bereiden op hun toekomstige rol in de watersector en professionals in het werkveld te laten ontwikkelen tot wendbare vakmensen. Dit doen we door middel van onze hybride aanpak, waarbij we onderwijsinstellingen, bedrijven en partners uit de watersector samenbrengen en met elkaar verbinden.

Onze missie en visie

CIV Water

Wij geloven dat een optimale aansluiting tussen werkveld en onderwijs essentieel is zodat wereldwijd wendbare vakmensen zich kunnen ontwikkelen en behouden blijven. Dit willen wij bereiken door een brug te bouwen in co-creatie met (toekomstige) professionals en organisaties in de watersector die interactie tussen betrokkenen stimuleert. Om dit te realiseren ontwikkelen wij maat gemaakte programma's en trajecten die bijdragen aan de (persoonlijke) ontwikkeling.

Ontmoet het team

CIV Water

Ontmoet ons team van experts dat zich toewijdt aan het stimuleren van de ontwikkeling van mbo-studenten en professionals. Benieuwd wie hier allemaal aan meewerken?

Lees dan verder