Tweede uitvoering module 1 Analist van de Toekomst afgerond

02-03-2020

Tweede uitvoering module 1 Analist van de Toekomst afgerond

Maandag 2 maart is de tweede uitvoering van module 1 van Analist van de Toekomst afgerond. Deze ronde bestond uit twee groepen, beide groepen hebben de module met succes afgerond middels casuspresentaties.

Na het volgen van drie lessen (winning, zuivering en distributie) hebben de deelnemers, verdeeld in drie groepen, een casus uitgewerkt. Hierin werd het huidige drinkwaterbedrijf in kaart gebracht en de toekomst besproken. Dit mocht naar eigen idee uitgewerkt worden en zorgde dan ook voor een mooie verscheidenheid aan toekomstperspectieven en oplossingen.

De docenten en teamleiders hebben genoten van de presentaties en uit de vele vragen en discussie bleek dat de deelnemers enthousiast waren en veel geleerd hadden. Bovendien kwamen er ook een aantal kritische tips voor de opleiding naar voren, waardoor wij weer vol enthousiasme verder gaan met de vervolgmodules en het steeds beter maken hiervan!

De eerstvolgende module is module 3 over ‘de kwaliteit’, van o.a. drinkwater en laboratorium analyses. Deze komt later in het jaar aan bod.