Geslaagde afsluiting van de cursus Drinkwatertechniek van Vitens

10-07-2017

Geslaagde afsluiting van de cursus Drinkwatertechniek van Vitens

Op dinsdag 27 juni vond de feestelijke afronding plaats van de cursus Drinkwatertechniek, die CIV Water organiseerde voor Vitens. De certificaten zijn uitgereikt en de cursus in zijn geheel is geëvalueerd door de deelnemers zelf, hun managers en (mede) ontwikkelaars van Vitens.

De cursus is als zeer positief beoordeeld. De variatie aan locaties, de kennis over verschillende locaties en van collega’s, de wisselwerking tussen collega’s en dat er gewerkt wordt met casusgroepen over de regio’s heen, heeft mooie resultaten opgeleverd. De belangrijkste aandachtspunten, zoals: een strengere toetsing naderhand, nog meer aansluiting bij de strategische richting van Vitens en méér gebruik maken van e-learning en beeldmateriaal (video) wordt in de volgende ronde van 2017 – 2018 verwerkt.

Na afloop van het formele deel werd er ’s middags gezeild. Met zes boten werd er op het Friese water gestreden. Bij een temperatuur van 23 graden en windkracht drie was dat zeker geen straf. De borrel en bijbehorende hapjes in de zon op het terras maakten de dag helemaal goed.