Geslaagd!

06-07-2018

Geslaagd!

Het was weer een zeer geslaagde ronde van de opleiding Drinkwatertechniek CIV Water voor Vitens. 14 Deelnemers uit verschillende teams van Winnen en Zuiveren hebben op 26 juni hun certificaat ontvangen. De opleiding heeft van september 2017 tot juli 2018 geduurd en besloeg de modules Winning, Zuivering en Distributie. Iedere module werd er een casus uitgewerkt. De cases die ingezet zijn, betroffen daadwerkelijke problemen of knelpunten uit de organisatie, waarvoor een managementadvies gevraagd werd.

Uit de evaluatie kwamen weinig punten van kritiek. Opvallend was dit jaar, dat de goede ideeën die uit de gemaakte casussen zijn gekomen, zijn aangenomen door het management om mee aan de slag te gaan. Vanaf september 2018 vindt er dan ook weer een nieuwe ronde plaats.

Op de dag van de uitreiking van de certificaten werd er in de middag gezeild. Niet alleen de deelnemers, maar ook de Vitens collega’s die als gastdocent of als casusbedenker hadden bijgedragen aan de opleiding waren uitgenodigd. Met een windkracht van 3 à 4 en flink wat zon was ook de middag zeer ‘geslaagd’.